Om oss

Byggmester Lekven AS er et lokalt snekkerfirma med erfaring fra en rekke byggeprosjekter, på Haugalandet. Vi utfører jobber i de aller fleste størrelsesordener. Ta kontakt med oss.

Oppdrag vi utfører.

 

Hos oss blir du møtt av en lokal, og profesjonell aktør. Vi er ikke blant de største  i vårt distrikt, men dette tar vi igjen på å gi deg personlig oppfølging, og med en løsningsorientert arbeidsmetode. Vi utfører alt som har med snekkerfaget å gjøre – til ditt hjem, til fritidsboligen, eller garasjen din. Vi samarbeider også med andre i byggebransjen, både for å videreutvikle kompetansen internt, men også for å kunne gi deg gode råd når du trenger dyktige folk i andre fag innen bygg.
Vi hjelper deg om du bare skal skifte en dør, eller et vindu. Vi står også klare til å hjelpe deg når du skal gå i gang med et større prosjekt, som eksempelvis en ny bolig, eller garasje. Ingen oppdrag er hverken for liten eller for stor til at vi kan realisere dine ønsker.

Snekkerfirmaet Byggmester Lekven AS ble stiftet av koperviksbuen Per Gunnar Gilje Lekven, i 2018. Selskapet har basen sin i Kopervik. Med god erfaring og solid kompetanse er vi i stand til å tilby våre kunder unike og gode løsninger. Vi dekker de aller fleste områder innen bygg. Som bedrift er vi opptatt av å ivareta dine behov som kunde, samt utvikle oss selv som selskap. Vi jobber målrettet for å være best på det vi driver med, hvor vi møter enhver utfordring med en positiv holdning. Foruten de fast ansatte har vi et bredt nettverk med lokale, kjente, dyktige håndverkere som bidrar når oppdragsmengden krever dette.

 

 

 

 

 

Daglig leder: Per Gunnar Gilje Lekven

Alder: 30

Utdanning: Fagbrev i tømrerfaget og mesterbrev i bygg.

Telefon: +47 902 56 464

 

Snekkerfirmaet Byggmester Lekven AS ble stiftet av koperviksbuen Per Gunnar Gilje Lekven, i 2018. Allerede i bleiealderen bestemte han seg for at han skulle bli snekker. Han begynte på tømrerlinjen på Åkra vgs. i 2007. Han fikk god opplæring i lære hos Olav Auestad, hvor han fikk fast jobb etter læretiden. Han gjennomførte førstegangstjenesten som grensejeger. Senere ble det jobbing i Nordsjøen, og samarbeid med Norgeshus Karmøy. Per Gunnar oppnådde status som byggmester i 2018, samme året som selskapet ble stiftet.

Tømrer: Gøran Kjær Eriksson

Alder: 28

Utdanning: Fagbrev innen teknologi og industrifag, Svennebrev i tømrerfaget

Telefon: +47 944 33 870

 

Koperviksbuen Gøran Kjær Eriksson begynte på Åkra vgs. i 2009 og valgte linje innen teknologi og industri. Han  Han gikk i lære hos Hydro, og ble fast ansatt der etter han bestod fagbrevet. Siden ble han gjenforent med barndomskompisen Per Gunnar, og fikk gå i lære – til han bestod svennebrevet, i januar 2022. I tillegg til å ha vært et lovende talent på fotballbanen i ungdommen, er han nå blitt til en voksen kjernekar med antydning til skjeggvekst, og et arbeidsjern i Byggmester Lekven AS.